onsdag 27. juli 2011

Livet

Livet er hva du gjør det til, sies det... Men av og til kan man ikke styre det - dvs. man kan ikke styre det som kommer utenifra. Andre menneskers handlinger, virus og forskjellige sykdommer... Men man kan velge å gjøre det beste med det livet man lever - her og nå.
Det som har skjedd i hovedstaden den siste julihelgen, har preget de fleste mennesker på en eller annen måte. Det som har skjedd, har fått de fleste til å reflektere over livet...
I dag har jeg fått høre gode ting, og mindre gode ting om andre menneskers liv og helse. Sånn er livet...

Jeg føler meg litt "stille" om dagen - fordi jeg er preget på en måte - som jeg aldri har vært før. Vi har aldri vært utsatt for terror i vårt lille land. Vi har aldri fått dette grusomme så nært innpå livet. Før nå.

Jeg skulle hatt skrevet et par bryllupssanger, men fokuset er ikke helt der... Men det er viktig å konsentrere seg om det fine. Det gode. Det positive. Og til lørdag skal jeg selv i bryllup. Det blir fint!

Grip dagen! Nyt livet! Og lev mens dere kan...

1 kommentar:

  1. Tak for dine ord. Du har helt ret i, at det grusomme, som der er sket, har fået os alle til at reflektere. Det, som bevæger mig allermest i sorgen er, at det norske folk står sammen. Taler om kærlighed. Viser kærlighed. Og vi danskere er med jer. Lige her! Vi går samme vej.

    Jeg har været helt sat ud, men har forsøgt at sætte ord på, fordi det er det eneste, jeg kan. Nu skal vi videre. Kærligheden er størst. Troen på livet. Det gode.

    Klem fra mig, gode ven

    SvarSlett