lørdag 16. juli 2011

En blå dør inn til en annen verden

Kreta... To fantastiske flotte uker er tilbakelagt på gresk jord. Jeg hadde tre ønsker for turen.
1. Masse sol
2. Avslapning og avkobling fra alle hverdagslige gjøremål
3. Samle inntrykk og idèer til nye historier.

Alt ble innfridd - og mer til! Det var stekende Kreta-sol fra morgen til kveld. Vi havnet på en fantastisk plass - Eanthia village i Gerani. Maten og servicen var fantastisk, og kan anbefales på det sterkeste (hvis man ikke er ute etter diskolivet og full rulle - da må dere dra litt andre steder)
Vannet var nydelig, selv om bølgene til tider var litt store.
Det krydde av norske, svenske og danske personligheter, og latteren satt løst, - og skriveinpisrasjonen min var pålogget. Uten å gjøre så mye annet enn å notere litt hist og her....(jeg kan jo ikke la helt være å notere litt,- men pc`n var igjen hjemme!)
Vi ble kjent med et utrolig hyggelig norsk par, som vi kommer til å holde kontakten med. Av dem lærte vi ennå mer om Kreta, kulturen og fikk dele en bytur til Chania med dem.
Det var en fantastisk herlig ferie, som jeg kan anbefale til alle som ønsker gresk sol, mat og litt rolige omgivelser. Veien er kort til nabobyene. Vi leide både sykler, scooter - og tok taxi.
Håper dere koser dere der dere tilbringer sommerdagene deres! :-)

7 kommentarer:

 1. Sounds like a bit of heaven :)

  SvarSlett
 2. Sol har vi ikke hatt for mye av her. Hadde ikke ny garasje stått på planen i sommer så hadde vi nok emigrert for en periode vi også. Flott at du har hatt en fantastisk tur. Den blå døra var jo bare nydelig! Klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Lyder fantastisk Liv, der er skønt i det Græske øhav, og jeg kan sagtens forestille mig at der er mange skandinavere dernede, skønt at læse at du har fået noget inspiration med hjem.
  I kærlige tanker, god weekend.

  SvarSlett
 4. Så herlig! Var på Kreta i fjor, nøyaktig for 1 år siden. Vil gjerne tilbake.

  Vakkert bilde av en blå dør.

  Fortsatt god Sommer :)

  klem

  SvarSlett
 5. Takk for en flott opplevelse av Chania:) Blir gøy å møtes igjen for litt mimring av vakre Eanthia Village, Gerani :)

  SvarSlett
 6. Det var utrolig bra skrevet liv hege:)
  følte nesten jeg var tilbake på eanthia village:)
  Dere klarte og gjøre prikken over ien:)
  takk tilbake for en fantastisk tur chania :)

  SvarSlett
 7. Det lyder skønt, Liv Hege. Åh jeg kan mærke inspirationen, dufte, længslen. Den blå dør minder mig om Grækenland, hvor jeg har været mange gange. Også på Kreta. Og med dine gode ord i blodet har jeg nu stor lyst til at vende tilbage.

  Tænk at sidde på en græsk ø og skrive til lyden af havet og duft af grillet fisk fra en nærliggende taverna? Med blå døre, himmel og hav.

  Klem og god dag til dig.

  SvarSlett