torsdag 20. januar 2011

Landliv...


...Det var en utrolig spennende kveld i går, hvor vi var fire svært så engasjerte mennesker. Jeg merker at vi spiller godt på lag sammen. Vi har samme type humor, og vi er kreative på hver vår måte... - så vi utfyller hverandre godt. :-)
Og nå... nå... begynner tingene å skje temmelig fort her, siden historien min er så og si ferdig...
Jeg må bare redigere noen småting i manuset mitt - og så begynner studioinnspilling om ikke mange dagene, antar jeg...
Jeg har ikke tenkt å synge...det er det andre som tar seg av... MEN...jeg skal lese inn...mitt eget manus... Ååååh, så spennende... Dette er helt nytt for meg... Uæh!!
Så... når vi går i studio... da er virkelig ballen i gang å rulle...
Dette er et konsept som skal nå ut til MANGE... Det blir radiointervjuer, avisintervjuer og det blir sååå spennende å se hvor dette kan bære hen...
Kanskje noen av dere dukker opp på lanseringen... i mai... - men innen den tid, skal dere få høre om litt av hvert! :-)

3 kommentarer:

 1. Her er det spennende tider ja. Hadde hatt problemer med å sove med så mye på tapetet som du har. Så får håpe du synder deg sakte som du sier. Synd du ikke fikk permisjon, det hadde du absolutt trengt i denne tiden.
  Og heldig var du at du ikke brakk noe da beina gikk under deg. farlig glatt alle veier for tiden. Regn, frost, mildt kaldt om hvernadre, det som ser ut som vann er klink is, farlig rett og slett. Føler jeg har gått med stive bein i flere måneder nå.
  Ønsker deg lykke til videre i prosessen du er i.
  Klem.

  SvarSlett
 2. Det lyder bare så spændende Liv, jeg er så glad på dine vegne, din glæde smitter ihvertfald mig og det er bare dejligt.
  God Søndag.

  SvarSlett