torsdag 6. januar 2011

En liten utsettelse..

...ble det i planene mine...for en sterk migrene kom og invaderte hodet mitt, akkurat når det passet minst... Typisk...
Men jeg hadde nok jobbet litt vel mye i forkant med prosjektet, og spenningen var stoooor...Dermed samarbeidet ikke hodet mitt med resten av meg.. i går og i dag...
Veiene er heller ikke spesielt gode å kjøre på, siden det har kommet over halvmeteren med snø de siste dagene... så da var det kanskje "meningen" at jeg skulle drøye noen dager til, før jeg presenterer historien min...
Beklager folkens, at jeg ikke kunne komme med bedre innlegg enn dette i dag... Men jeg kommer sterkere tilbake til uka! Lover!!
Håper dere har det greit der ute i vinteren...

4 kommentarer:

 1. Huff Liv Hege, god bedring og ja, måske var det meningen. Nogle gange presser vi os selv for hårdt og tingene tager tid. Du kommer helt sikkert stærkt tilbage, nu skal du bare pleje dig selv lidt! ;)

  Jeg har skrevet og skrevet i dag. Jeg havde bedt mig selv om at skrive i 2-3 timer og nu er der gået over 3 timer, hvor jeg pludselig selv blev fanget af min historie. Noget tager form. Ih det er spændende! Men en begyndende hovedpine og mens-træthed gør, at jeg nu holder pauser, går en lille tur med hundene og glæder mig til at tage fat igen i morgen!

  Elsker at skrive! :D

  Klem

  SvarSlett
 2. GOD BEDRING til deg! Håper det gir seg snart. Ta det litt med ro innimellom og tenk på deg selv. Ja nå er det helt vanvittig mye snø ute! Vi måka igår, og idag var det like mye, om ikke mer! Men det må jo ned ;o) Håper du har hatt en fin jul og jeg ønsker deg og dine et riktig godt nytt år.
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett
 3. God bedring til deg.
  Synd at du sliter med migrene, vet hvordan det er.
  Klem

  SvarSlett