fredag 14. januar 2011

Fantastisk moro!...Ja, i går tilbragte jeg kvelden på et sted hvor det finnes mennesker og dyr. Dette er et stort område. Veldig stort. Men i går, på den mørke, fine januarkvelden, så var jeg kun inne i hovedhuset. Til menneskene... ;-)
Det var en helt utrolig flott opplevelse for meg som forfatter! For aller første gang leste jeg et helt bokmanus for voksne mennesker... - som i utgangspunktet er beregnet på barn (i alle aldre!) - og de var jo ikke hvem som helst, disse menneskene - for det var jo disse som skulle godta historien min. Og det gjorde de!! Jeg ble helt overlykkelig!!
Jeg fikk veldig flotte tilbakemeldinger, noe som varmet mitt hjerte stort!
Ikke bare de voksne, men også de små menneskene i huset, fikk være lenger oppe denne kvelden for å høre forfatteren lese sin egen historie, som omhandlet stedet hvor de bor...
Og... jeg må få si det.. Men da jeg ringte på døren da jeg kom, så åpnet den lille jenta for meg. Og under armen bar hun på alle mine tre tidligere bøker, som hun hadde allerede lest.
Hjertet mitt svulmet da jeg fikk høre, at jeg var blitt yndlingsforfatteren hennes...:-)

Så nå...Nå... begynner snøballen å rulle fort her...Jeg får fortsatt ikke lov til å røpe hva konseptet gjelder - men nå er det redigering som gjenstår, før min stemme bærer inn i studio... Og hva skal jeg gjøre der mon tro?..
Fortsettelse følger i hurtigere tempo framover nå - for det er hyppige treff som nå skal skje, før alt er på plass i løpet av våren...

3 kommentarer:

 1. Hei hei
  Vet du - dette fikk jeg høre om her på jobben idag også ;) - og det er jo utrolig morro.
  Gratulerer Liv Hege
  Ønsker deg en flott dag
  hilsen Anita S

  SvarSlett
 2. Spennende - gleder meg til å følge med!

  SvarSlett
 3. Gratulerer:-) Og fremdeles: Lykke til:-)

  Myriam

  SvarSlett