søndag 10. januar 2010

Den andre siden...

Siden jeg har fått en del henvendelser fra følgere og lesere om at de er blitt nysgjerrige når jeg snakker om "den andre siden", så har jeg bestemt meg for å fortelle litt, og legge ut selvopplevde historier her på bloggen min.
Jeg vil begynne med å si at jeg er overbevist om at vi ikke er alene. Ingen av oss på denne jord er alene. Vi har alle Hjelpere (som jeg velger å kalle det) med oss fra den dagen vi blir født, og Hjelperen er med oss til den dagen vi forlater dette livet.
Jeg er også av den oppfatning av at vi aldri dør... Vi kommer bare over i nye dimensjoner... og vi har levd før - mange liv, sannsynligvis. Sjelen vår dør aldri.
I tillegg har vi "besøk" av nære avdøde familiemedlemmer, eller andre som har stått oss nær, fra tid til annen. Disse passer på oss, de kan lage lyder, lukter og man kan sense dem på annet vis.
Det stopper heller ikke der... for det finnes engler, alver, åndelige brødre, naturånder og underjordiske som er rundt oss mennesker - alt ettersom hvilken funksjon, hvilket ståsted og hva det enkelte mennesket er opptatt av her på jorden... Henger dere med??
De siste 15 månedene har jeg opplevd veldig mye fra den andre siden - og det bunner i bunn og grunn i at jeg bestemte meg for å være mottagelig, og at jeg ville lære masse, mye mer.
Jeg har gått på kanaliseringskurs, finn din hjelper-kurs. Jeg har hatt timer hos klarsynt, og jeg er med i en meditasjonsgruppe hos den klarsynte (som etterhvert har blitt en god venn). Jeg har lest mye litteratur av kjente klarsynte, healere o.l... Og jeg skal love dere at ting har skjedd.... og skjer...
Jeg har blant annet opplevd å få "uforklarlig hjelp" tre ganger mens jeg har kjørt bil, hvis ikke hadde jeg vært død nå. Jeg skal legge ut historiene etterhvert (jeg skriver mange av mine historier i det alternative bladet Magic Magasin)
Det er mange svar å få fra den andre siden, hvis man er mottagelig (man må ikke blokkere), og hvis man bruker sansene og følger nøye med. Jeg kan skrive enormt mye om dette, og kom gjerne med innspill hvis det er spesifikke ting dere ønsker å høre om... Jeg tør å være åpen på dette, fordi dette er en stor del av meg, og fordi jeg allerede har gått ut i lokalavisa og blitt intervujet om temaet...
Jeg ønsker dere alle en flott søndag! Bruk sansene deres, og åpn opp!! Det skjer masse ting rundt dere hele tiden...for alt henger sammen. Alt er energi... Og ute i naturen finnes det myyye...
Mine bøker sier også noe om det...

5 kommentarer:

 1. godt nytt år, du leses selv om jeg ikke alltid er så flink til å legge igjen spor . Mange er som du opptatt av dette , men jeg ble skeptisk , for under et selskap var det en som mente hun hadde budskap fra sønnen min. Jeg ble helt satt ut og fikk ikke stoppet henne, og det ble helt ugreit. For etter hun hadde "hilst " fra han sa hun at sånne som han ikke ble tatt godt imot på den andre siden . Og dette var så kort etter han døde og mitt første forsøk på det sosiale og det endte med tårer i en krok.
  Han valgte jo gå fra oss. Jeg tror nok de fleste mener vel men noen selskaps lek er dette ikke og det hang ikke på grep at han hilste til oss , sammtidg som han skulle være avist der ute.
  Men jo , jeg skulle ønske han var der et sted og ga oss de ordene han ikke etterlot seg.
  F.

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for kommentaren din. Siden denne var så personlig, velger jeg å svare på den i en mail til deg.

  SvarSlett
 3. Heia og god ettermiddag.
  Flott at du tør være åpen om dette emnet, jeg er også enig med deg, og tror det du sier. Blant annet at det finnes mye i naturen.
  Jeg har lyst til å vite mere om hvordan du får hjelp fra din/dine hjelpere - om du har lyst til å dele det.
  Ha en knallfin dag.
  Klemmer til deg.

  SvarSlett
 4. Takk for at du åpen om dette. Det er ikke alltid lett, det har jeg selv fått erfare. Har likevel merket en økende interesse for disse spørsmål, og det synes jeg er veldig bra. Har dessuten sluttet å forsvare meg. Alle får mene det de vil. Jeg forteller bare hva jeg tenker.

  SvarSlett
 5. Veldig spennende Liv Hege!

  Jeg vil veldig gjerne lese om det du har opplevd og opplever. Synes sånt er utrolig spennende og interessant. Jeg har ikke opplevd så veldig mye - men jeg er nesten overbevisst om at det ikke har "jordiske" forklaringer :o)

  Bl.a. kjente jeg ofte tobakksrøyk på stua mi. Ingen her røyker. Jeg bor i eget hus - ergo er det ikke noe som kommer fra naboer e.l. Jeg var til regresjon hos ei dame i Trondheim - og hun var i kontakt med erkeengelen Mikael og fikk vite at det var en avdød onkel (som røkte) som bare ville si hei. Etter at jeg fikk det budskapet - har jeg ikke kjent lukten mer. Det skal også legges til historien at et stort bilde på veggen ved det stedet jeg kjente lukten - alltid hang på skjeve før den tid. Nå er det veldig sjelden det rører på seg.

  Men en bivirkning av å ha sånn tro på at de avdøde er rundt oss - har gjort meg litt nervøs. Selvfølgelig også påvirkning fra serier som Ghost Whisperer og lignende .. som gjør det hele så innmari skummelt. Jeg prøver å tenke at det ikke er sånn. At man vil føle en ro og føle kjærlighet når man er i kontakt med døde familiemedlemmer etc. Det samme ifht hjelpere og lignende. Men jeg føler aldri den roen .. Derimot kan jeg oppleve at nakkehårene plutselig reiser seg og jeg blir urolig. Spesielt sent på kvelden når de andre har lagt seg. Da er det om å gjøre å komme seg i seng. Jeg unngår å se i speil/vinduer etc. Bare gjør det jeg må og legger meg. Dette irriterer meg veldig. Jeg har jo så lyst til å bli mer åpen og ta inn mer av alt det rundt oss .. men så er jeg så innmari pysete .. *sukk*

  Jeg får forresten Magic Magasin i posten regelmessig - det bruker jeg alltid å lese :o)

  Ha en fin mandagskveld og ei super uke - klem!!

  SvarSlett