fredag 28. desember 2012

Romjulstanker

(bildet er lånt fra Facebook)
   Det er romjul og endelig litt tid til ro og ettertanke... Juledagene ble nesten en liten farse, her i huset. Alt gikk liksom litt galt, selv om det endte bra til slutt.

   Jeg knuste glass, blandet feil i oppskrifter, miksmasteren gikk i stykker, mannen i huset mistet halve tanna på en konfektbit jeg hadde laget, sausen kokte over, den nye snøfreseren fikk ikke mannen til å virke (det var bare en detalj han hadde glemt, og vips, så virket den - men dog...tiden gikk...)
Men, men... det ble julemiddag hver dag. Maten smakte og folk var fornøyd...
 
   Men nå er det godt å kunne slappe av litt; skrive, lese og gjøre alt og ingenting før et nytt, blankt år starter opp.
   Jeg har en del å gjøre i det vi går inn i det nye året. Jeg skal språkvaske et manus for en ukjent person (jeg får henvendelser fra fremmede innimellom, og det hender jeg sier ja. Det gjorde jeg denne gangen) Jeg skal skrive en novelle før et ukeblad (den må bli ferdig i løpet av januar), jeg begynner så smått å skrive sanger for folk, og jeg skal jobbe iherdig med mitt nye bokprosjekt. (I tillegg jobber jeg fortsatt 100% i skolen...)
  
Så... det er nok å gjøre - og det er flott, for jeg pleier å "deppe litt" i januar og februar.
Men det har jeg ikke tenkt å gjøre denne vinteren!

2 kommentarer:

 1. Men i år får du ikke tid til å deppe!!! For en liste med oppgaver. Du er utrolig. Kunne blitt et morsomt dikt, de uhellene i julen.....

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, Anne Britt... Ja, det hadde vært utrolig morsomt om du hadde skrevet et dikt om mine uhell i julen! DET hadde vært kult, da! Så flink som du er til å skrive dikt... Kanskje du gjør det? Diktet om julen til den uheldige slektningen din... ;-)

   Og du har rett! Jeg kommer neppe til å få tid til å deppe denne vinteren! Jippi!!

   God klem til deg!

   Slett