torsdag 6. desember 2012

Boksignering og nye boktanker

   Ja, dagene flyr, men jeg har overhode ikke ligget på latsiden. Jeg skaper stort om dagen - og hva jeg holder på med, skal jeg mer enn gjerne formidle etterhvert. Men jeg må liksom være HELT sikker på at det blir noe av - før jeg røper noe...
   Jeg skal ha møte med forleggeren min i morgen - for å legge fram tankene og idèene mine - så får vi se... ikke om ballen ruller videre - men om hvor fort ballen ruller videre. For dette bokprosjektet er en drøm jeg har hatt siden 90- tallet... Så det blir ustyrtelig morsomt. Tror jeg... 
   Men for at det skal bli et godt resultat - ja, et resultat i det hele tatt - så må jeg nemlig ha med meg fotograf hele veien... Så nå kan dere jo lure på hva jeg driver og holder på med i hodet mitt om dagen... :-) Noen har kanskje allerede gjettet det?..

  Men på førskommende lørdag skal jeg sitte å signere hos Norli bokhandel i Larvik, og det gleder jeg meg til. Jeg håper virkelig at noen tar turen innom for en prat eller et bokkjøp. Det er alltid stas. Sånn er det bare. Det kan jo hende at noen ønsker å gi en novellesamling i julegave. Det er absolutt lov... Særlig til dem som ikke orker å lese en hel roman... da er en novellesamling et glimrende alternativ!

   Nyt desemberdagene, dere! Jeg er kreativ som aldri før. Digg!!

 

4 kommentarer:

 1. Dette høres spennende ut. Gleder meg til å høre mer. Nå har jeg snart fått gjort meg ferdig med egne prosjekter, og kan endelig sette meg ned i ro og fred å lese boka di.Gleder meg masse:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for dine ord, Jan-Erik! Det er alltid spennende å høre fra andre forfattere. Inspirerende! Det gleder at du leser boka mi - og du vet at jeg er vil du skal være ærlig i forhold til tilbakemeldingene du gir..
   Jeg får vel snart boka di i posten også, tenker jeg! :-)

   Slett
 2. Flot billede af dig, Liv Hege.

  Og nu blev jeg jo spændt! Glæder mig til at høre mere ;)

  Klem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Lene! Ja, det er spennende tider - hele tiden egentlig. Men dette prosjektet er noe helt annet som sagt. Forteller mer senere.
   Klem

   Slett