fredag 2. november 2012

En takk og ny skapende virksomhet

Først vil jeg få takke for alle tilbakemeldinger jeg har fått på innlegget mitt under - både her inne på bloggen, på mail og muntlig. Det er godt å få bekreftelse på at jeg ikke er helt rar, men at dette er noe som ikke alle forfattere mesterer like godt, nemlig alt fokuset og alt oppstusset rundt en bok. Kanskje det er ganske normale følelser hos mange forfattere - tross alt...
 
MEN når det er sagt, så er jeg utrolig takknemlig for at jeg har fått lov til å ta del i alt dette! Og det er kanskje først nå jeg tør å kjenne ordentlig etter... på alt jeg har opplevd på kort tid.
Neste gang jeg skal vise ansikt og stå fram, er på Sandefjord bibliotek - om en ukes tid - og da skal jeg stille sammen med en annen lokal forfatter, Åge Baste Vassdal. Det blir sikkert en interessant, liten time!
 
Denne helgen skal jeg leve litt etter innfallsmetoden, skape litt i min skrivehule og se hva som kommer ut av det...
 
Kanskje begynne så smått med julegavetenkning, gå ut i skogen og samle inn mose, strikke en bestemorsrute... og skrive ned et hverdagsmirakel for et magasin.
Det er mye skapende aktitivet som ligger der bak i pannebrasken...
 
Og så tenker og drømmer jeg at; alle de andre bøkene jeg nå har skrevet... de er bare oppvarmingen... Det er neste bok - neste- som blir min store.... hmmm...
 
Det er lov å drømme og håpe...og jobbe med saken... så får vi se hva som kan skje...

2 kommentarer:

 1. Du er i alle fall ikke rar .. :o) At man kan gjøre noen rare ting innimellom - det er noe helt annet .. og egentlig litt morsomt også .. Det er liksom summen av alt - som gjør at man er den man er. Du har lært deg å bruke det du har fått tildelt i livet - og du gjør det veldig bra. Du har lov til å nyte det - du har lov til å sole deg i glansen .. og - du har lov til å trekke deg tilbake og reflektere over det hele.

  Innfallsmetoden er en god ting - jeg tenker også å bruke den i helga .. :o)

  Ha ei super helg - klemmer!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, kjære deg, Torilpia for dine vakre ord! Og du er helt klart inne på noe. Jeg er veldig opptatt av å bruke evnene mine - og jeg nyter det som følger med. Så får jeg heller gå litt i tenkeboksen innimellom... :-)
   Denne helga har jeg vært veldig kreativ - og jeg skal skrive mer om det senere.
   God søndag til deg!
   Klemmer!!

   Slett