fredag 27. juli 2012

"Kjærlighet, løgner og ølglass"

  Endelig skal dere få vite både tittel og omslag på novellesamlingen min som kommer nå i høst. "Kjærlighet, løgner og ølglass"skal boka hete.
   Forlaget og jeg har gått mange runder før vi kom fram til en tittel som traff meg midt i hjertet, samt et cover som signaliserte både noe feminint og noe maskulint.
    Åååh, jeg kjenner at dette blir så spennende!! Som mange av dere vet, så er det barnebøker jeg har gitt ut tidligere. Dette er noe helt annet. Og nå er det ingen vei tilbake... :-)

8 kommentarer:

 1. Tillykke kære ven. Hvor er det spændende! Jeg forstår din glæde. Og jeg glæder mig til at læse novellesamlingen, når den er på gaden. På norsk naturligvis! ;)

  Ha' en fortryllende god dag. Klem.

  SvarSlett
 2. Tusen takk, min venn! Ja, nå begynner det å bli skikkelig spennende, for nå ser jeg en ende på prosessen. Det gleder meg jo stort hvis DU vil lese samlingen!! (det er ingen tykk bok)

  Ha en fortryllende dag, du også, kjære skrivevennen min!!

  Klem

  SvarSlett
 3. Så moro! Gleder meg til å lese! Takk for hyggelig kommentar på bloggen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Sååå hyggelig å lese, Anne Britt!! Ja, det er et knippe forskjellige noveller som kommer snart... Håper alt er bra med deg!
   Klem fra meg

   Slett
 4. Artig tittel! Nå ble jeg nysgjerrig på innholdet :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åååh, så moro at tittelen pirrer nysgjerrigheten din!! Du må gjerne lese når den kommer, vet du! ;-)
   Ha en fin helg, med eller uten skriving! :-)

   Slett
 5. Dette er jeg kjempespent på, Liv Hege! Gleder meg såå mye til å få kjøpt boka di. Både tittel og cover lover et sprekt innhold.
  Gratulerer med et langt kommet prosjekt. Stor klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Åååh, tusen takk, Lill-Karin! Det varmer jo stort at du både er spent på boka, liker tittel og cover, ogat du vil lese den!! Og når dette attpåtil kommer fra en journalist og forfatter - så er det ikke noe mindre stas!
   Stor klem tilbake til deg!

   Slett