mandag 1. november 2010

Deadline for meg selv...

..I forbindelse med dette samarbeidsprosjektet som jeg har kommet med noen drypp om, har jeg nå kommet med en deadline for meg selv, for å presse meg selv optimalt... Det vil si - dette blir den første deadlinen i flere ledd, for mye skal skje etter at jeg er ferdig...
Etterhvert er det også studioinnspilling som kaller... Ai, ai... Her røpet jeg noe! ;-)
Så hvis jeg skal nå min deadline, så ser det ut til at jeg må skrive hver eneste dag (hvis jeg ikke har andre ting på tapetet)
Ennå er det en god del igjen av boka, så her gjelder det å skrive på utover kveldene og nettene. Vi har stor tro på dette konseptet - vi som skal "framføre det"... så det nytter ikke å sitte og "kope ut i luften nå"... ;-)

2 kommentarer:

 1. Så spændende, Liv. Skriv skriv! :)

  Kunne godt tænke mig at høre lidt om din "skriveteknik". Er det just do it - og hvad gør du med din kritiker? ;) Jeg har mange ideer nu og gør snart plads til dem = energi til at skrive. Skrivekursus lakker mod enden, MEN vi har startet en skrivegruppe. Det bliver konge!

  God vind, ha det!

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei på deg Liv Hege!!
  Åh, stadig spennende ting som skjer hos deg - så utrolig gøy!! Gleder meg til å høre mer ;o)

  Ikke fullt så spennende tider hos meg, men har det veldig bra, og det er jo det viktigste! Londonturen var helmax!! Storbyferier er hektiske men utrolig gøy - eneste er at man gjerne skulle hatt et par fridager når man kom hjem, for å slappe av litt... ;o)

  Ha en strålende uke videre gode du!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett