tirsdag 15. januar 2013

Hva er egentlig goggle + ??

Etter at jeg trykket på goggle + her om dagen, så får jeg liksom ikke til noen ting lenger. Ikke får jeg det bort, og ikke vet jeg hva jeg skal med det... Hva er det egentlig??
Jeg får ikke lastet opp bilder på bloggen min her lenger heller...
Noen som kan gi meg et lite hint om disse tingene?
Blir glad for svar!

4 kommentarer:

 1. Jeg har også hatt trøbbel på bloggen. Det hjalp å bytte nettleser til "google chroom". Etterpå måtte jeg finne igjen verktøylinjen(!). Jeg greide det, men vet egentlig ikke hvordan... Det hjalp også å tømme "bufferen", der ligger det alt mulig rart som du har vært innom, og det kan sperre....
  Nå kan jeg laste opp bilder igjen

  SvarSlett
 2. Takk for svar, Anne Britt, men jeg er ikke sikker på om vi snakker om det samme. Jeg trykket på goggle + som gadget - og hele profilen min ble borte (Se selv - hvis jeg ikke har klart å endre det innen du ser under "Litt om meg"...Det virker som det har dukket opp en offentlig, ekstra blogg...)
  Må sjekke når jeg har bedre tid...
  Ha en fin dag! :-)

  SvarSlett
 3. Hm..rare greier..En gang ble hele bloggen min borte i fire dager. Så kom den plutselig tilbake..

  Jeg tro du kan få deg ut av google+ jeg skjønner meg ikke på det,men er der,tror de meldte oss inn automatisk?

  SvarSlett
 4. Å, du er ikke alene - det der rotet jeg meg også inn i - men er ute av det igjen. Aner ikke hvordan jeg fikk det til - hverken det ene eller det andre.
  Innom med en liten hilsen og en klem. Altfor lenge siden. Har du gode dager? håper det. Ønsker deg en god torsdag kveld og en fin kommende helg. Her ligger jeg rett ut med bihule-trøbbel - og unger som bråker rundt meg ;) festlig tilstand. Klem din vei <3

  SvarSlett