tirsdag 1. mars 2011

Snart vår...


På denne tiden for et år siden, var det den store musikaloppsetningen, basert på min første bok, som stod for døren. Selv befant jeg meg på det tidspunktet i et tungt og mørkt tomrom, for jeg hadde møtt den "såkalte veggen".
Jeg ante ikke hva uttrykket innebar, før jeg var der selv. Og alle som har vært der, vet at det er et sted som ikke er godt å være...Dit vil jeg ikke igjen! Aldri!
Et år senere, har mye skjedd. Mange innvendige prosesser, mange endringer... Jeg valgte bort teamlederjobben på skolen, - og det er jeg utrolig glad for. Det betyr mye mindre ansvar og mindre jobb!
Jeg har skrevet på nye små og litt større prosjekter - og jeg storkoser meg med det! Og nå er det snart vår, og denne våren tror jeg blir uhorvelig spennende...
Jeg kommer med Mikkelbok nummer 4, og jeg kommer med lydbok om Foffa! Det er fortsatt redigeringer som gjenstår - men i april, mai... så skal alt være i boks - og da har garantert våren kommet!
Hva som ellers kan komme til å skje, får tiden vise... og jeg koser meg med å skrive sanger og taler for andre. Det er som å skrive en bitteliten historie om et helt liv...
I dag er det visst komplimentenes dag, så jeg vil benytte anledningen til å skryte litt av mine lesere! Tusen takk for at dere er så positive, og gir meg så mange hyggelige kommentarer! Blogglandia er et superspennende sted å være - og som gir meg utrolig mye inspirasjon og energi!
Selv om det er full vinter her på Østlandet, så vit at våren er nær... Kalenderen tilsier at det er den aller første vårdagen i dag!

2 kommentarer:

 1. ..er det virkelig et år siden alt??
  Glad du er på beina og har gjort viktige endringer!
  Takk for hytteskryt!
  klem♥

  SvarSlett
 2. No treng me ein ny vår ja! Godt du fekk rive vekk den berømte veggen:)

  SvarSlett