onsdag 2. desember 2009

Fredriksvern kirke

... ikke nok med at konserten var magisk i går, men plutselig dukket lokalavisa opp i det jeg var i ferd med å entre kirkedørene, og de ville ha noen ord med meg angående min juletekst som skulle framføres syvstemt... - og jeg stilte meg opp i desembermørket, mens publikum og kormedlemmer passerte, og journalisten knipset...
Det er korpsdirigenten på bildet, Thor Petter Thomsen, som har komponert melodien til min juletekst: "I natt står julen for døren". Jeg fikk tilbud om å være solist på min egen sang til neste år... men DET må jeg vurdere lenge og vel... Det er mange år siden jeg var solist for kor... men du så gøy det hadde vært om jeg hadde tort...

http://www.op.no/jul/article4736970.ece

5 kommentarer:

 1. Å så gøy! Du er sikkert kjempeflink å synge - så her det bare å gå på :-)

  Klem W

  SvarSlett
 2. Hei!
  Det ligger en velfortjent award til deg inne hos meg på Nostalgi & Skriverier

  Klem
  June

  SvarSlett
 3. Det er moro med nyhetene om deg her inne. Tenk om du får være solist i eget korverk da!Ikke tenk for lenge da - kanskje like godt å hoppe i det, tenker jeg.

  SvarSlett
 4. Oj, så spennende! Hadde nok ikke vært noe for meg, er i grunnen ganske så umusikalsk... eller som min kjære sier: synes du i grunnen er ganske musikalsk, jeg - ikke alle som klarer å skifte dur, sånn helt uanfektet, midt i en sang...host host ;-)
  Men det må jo være helt perfekt å kunne fremføre noe en har skrevet selv, så fullendt! Men nå ble jeg nysgjerrig på hvordan denne sangen er!
  Stor adventsklem fra Lunalu

  SvarSlett
 5. ojojoj liv hege - så utrolig gøy!
  dette " tar jo helt av dette ", hihi - herlig!
  ..tipper du tør! eller..?
  ha en koselig kveld -
  moaklem

  SvarSlett