tirsdag 18. oktober 2011

Angående å ta egne valg...

Jeg har skrevet sikkert nærmere 1000 sanger og taler for folk, så jeg har vært borti enormt mange forskjellige mennesker, for å si det sånn.
Jeg mottar sanger på mail, over telefonen, eller de kommer innom meg. Jeg har skrevet til alle runde tall,- fra 30- 90 år, og alle slags jubileer og tilstelninger. Og jeg har skrevet på enormt mange forskjellige melodier. Men jeg forholder meg kun til norsk. Jeg har heller aldri sagt noe annet.
Men èn dag for en god stund tilbake, ringte telefonen, og det var en ung jente i den andre enden. Hun lurte på om jeg kunne skrive en sang for henne. En sang på engelsk. Jeg svarte med en gang, at det gjorde jeg dessverre ikke. Da hørte jeg et stønn i den andre enden, hvorpå stemmen utbrøt, på vei til å bli lettere hysterisk: "Men hvis ikke du kan skrive en engelsk tekst for meg, så kan jeg ikke starte band!"

...Ops!... Da var det kanskje ikke meningen at hun skulle starte band, da... Det er i hvert fall ikke jeg som skal stå i veien for andres valg... hm...

4 kommentarer:

 1. God morgen og tak for et stort smil fra morgenstuden! ;) Nej, det er nok ikke meningen at pigen skulle starte et band, når hun ikke selv har inspiration og tekst. Måske ville hun vare være frontfigur! ;)

  Ønsker dig en herlig dag. Her siler regnen ned og om lidt skal jeg ud i morgenen med hundene. Jeg sætter stor pris på morgenturen! Den sætter mig i gang og grounder mig lidt på samme tid!

  Klem til dig.

  SvarSlett
 2. Hehe... Nei det var kanskje ikkje meininga det då ;)

  SvarSlett
 3. Tror det var Jack Berntsen som framførte en sang på musikkfestivalen "Troilltampen" først på 80-tallet om bandet "Wheels", som etterhvert skiftet navn til "Hjul"...

  Original Kamelrytterske, bare på Karavanseraiet.no, om om lenker og komplimenter

  SvarSlett
 4. He, det var da en pussig henvendelse. Kanskje ikke helt veloverveid?
  Ha en fin kveld!
  Lill-Karin Nyland

  SvarSlett