fredag 20. august 2010

Det er freddan!

Endelig...
Jeg har tilbakelagt min første hele arbeidsuke i dette nye skoleåret, men man skulle tro at det var en hel måned...
Timeplaner har blitt justert, halvårsplaner har blitt lagt, møter i hytt og pine har funnet sted, nye elever har kommet til, nye pedagoger og assistenter har blitt tatt i mot, 1001 spørsmål har blitt stilt, og jeg har svart på like mange...Føles det som..
Timeplaner har på nytt blitt justert... og den nye taxiordingen gikk fullstendig i stå, så elevene ble ikke hentet disse tre dagene som elevene har gått på skolen...
Et aldri så lite kaos innfant seg også, kan man trygt si..
Det er alltid godt når fredagen er der, men aldri har det vel føltes så godt som i dag... Senk skuldrene der ute, og GOD HELG!!

6 kommentarer:

 1. Det er det Liv Hege - og kos deg i helgen:-)
  Vel " blåst" start:-)
  Klem, Hege.

  SvarSlett
 2. Må si jeg kan sette meg inn i situasjonen. Slik er starten på hvert skoleår. Vi starter jo med blanke ark i form av nye klasser og elever, nye trinn, nye opplegg osv. Og så den sammensnurpete timeplanen som må gå seg til. Kos deg i helga. Unn deg å ta helt fri (selv om noe skulle vært forberedt). Det er nå du legger løpet for dette skoleåret, og da må du love meg å slappe av i helgene. Da mener jeg sånn ordentlig slappe av. I alle fall inntil søndags kvelden når det begynner å krible litt igjen i skolebena. Takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Jo, sommeren har vært veldig fin og opplevelsesrik. Har fått skrevet litt også. Må skrive litt hver da, jeg. Om ikke annet, så i alle fall her på bloggen. God helg!

  SvarSlett
 3. Jeg skjønner på en prikk hvordan du har det - og det er bare så utrooooolig deilig at det er helg!
  Nå skal vi nyte og slappe av - og kanskje sove litt lengre enn til kl. 05.55...!!!!
  Ha en riktig god helg, Liv Hege!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 4. Hei på deg snuppa.
  Er innom for å ønske deg en deilig helg. Nyyyyyt den.
  Klem fra Helen

  SvarSlett
 5. Nu behöver du en skön helg, hoppas du har det, känner så väl igen situationen men i år upplever jag den inte och saknar ej lärarjobbet, trivs så bra med det jag gör nu, kram VIOLA

  SvarSlett
 6. Hei Liv Hege!

  Lenge siden sist nå .. prøver å oppdatere meg litt i blogglandia igjen etter et lengre sommerfravær :o) Blir nok en stund til jeg er helt i rute igjen men tar det nå etter som jeg rekker det.

  Kjedelig med pc-kræsj .. håper du har fått på plass igjen det viktigste. Har du hørt om det er mulig å redde noe fra hard-disken på den gamle? Finnes jo noen få datagenier der ute som fikser det meste .. :o)

  Har nå lest både om kommunikasjon og loven om tiltrekning .. er så enig med deg i det du skriver. Men det trengs vel trening. Man må begynne i det små - slik at man virkelig tror på det man sender ut. Da er det også en fordel med mennesker rundt en - som også tror på det samme eller i alle fall ikke himler med øynene og motarbeider deg.

  Håper du har flotte sensommerdager nå - ser du er i full sving på jobb igjen og det virker som om du har det veldig bra :o) Nydelig profilbilde av deg forresten :o)

  Ha en super torsdag - klem fra Torilpia :o)

  SvarSlett