onsdag 28. august 2013

Sensommer

   Sensommer. Jeg har alltid likt det ordet så godt. Det er fortsatt sommer, men det nærmer seg høst. Jeg liker de kjølige morgenene, mens solen tar sats og farger den gryende dagen lys og varm...
Luften er fortsatt varm på dagen, mens kveldene er mørkere og kjølige. Jeg liker det.
  Når ettermiddagene kommer er jeg klar til å sette ned nye ord og setninger. Jeg sendte av gårde en novelle til et ukeblad i går igjen. Vet ikke om den holder mål, det vet man jo aldri. Men jeg gir aldri fra meg tekster som jeg ikke selv er stolt av, og har tro på.
   Forfattere og skribenter har det nok akkurat som kunstnere. Ingen kunstmaler vil gi fra seg et bilde, før de er helt fornøyde med resultatet... Vel, nå skal det sies at en del av kunstnerne aldri blir helt fornøyd med eget arbeid... Men en gang må man jo slipp på det, hvis det er meningen at andre skal ha glede av det.
  Nå har jeg tenkt å gå ut i dagen, farge den med mine farger... Den er min dag. Og det er din dag. Bruk den. Lærerjobben min (spesialpedagog) består veldig mye av å være i forkant av hendelser og situasjoner. Hele tiden... Det får jeg igjen for. Tro meg.
   I kveld skal jeg skrive en julenovelle. Det handler om å være i forkant på mange plan. For å komme i mål i tide - på en ordentlig og god måte.
 
 

4 kommentarer:

 1. Så flott å lese at du er i gang, Liv Hege. Gleder meg til novellen din. Og er enig i dine tanker om høsten. Det er greit å krype inn i huset igjen nå og drive med høstlige sysler. Sommeren har vært god. Nå må vi lade opp til den neste.

  SvarSlett
  Svar
  1. Høsten er en herlig tid! Jeg sier i fra når novellen(e) mine kommer på trykk! Nyt høsten som best du kan! Klem

   Slett
 2. Innom med en klem til deg og en aldri så liten hilsen - det er så altfor lenge siden du har hørt fra meg, jeg har tatt fulllstendig bloggferie leeenge. Herlig, spør du meg - men nå er høsten i gang...eller skal vi si sensommeren ? ;) tross at du ikke liker ordet, håpe rjeg du nyter denne tiden - for det er jo en fin tid da. Solfylte dager gjør at sommeren forlenges litt, så kanskje sensommer er et lurt ord? ;) ønsker deg en herlig helg. mange klemmer til deg <3

  SvarSlett
 3. Høsten er en herlig tid! Den aller beste, synes jeg. Jeg får gjort så mye! :-) Fantastisk å lese at du er oppe og frisk igjen!
  God klem fra meg

  SvarSlett