Totalt antall sidevisninger

søndag 3. april 2016

LIVsvisdom

   Ja, nå nærmer tiden seg for avlevering av første utkast av mine tegninger... Jeg har skriblet og drodlet og reflektert - og tegnet ned i overkant av 100 tegninger med små refleksjoner til.
   Tanken er at de beste tegningene skal samles i en liten bok, kalt Livsvisdom (jeg heter jo Liv,  boka blir gitt ut på Liv forlag, og så kommer jeg forhåpentligvis med "litt livsvisdom" ...) og i tillegg skal det bli en årskalender.
 
   I morgen skal jeg ta med alle mine tegninger ned til forlaget og så diskuteteres det hvor ferden går videre. Da regner jeg med at tegningene blir delt inn i grupper, - de som kan brukes, de som forkastes og kanskje det blir en gruppe med tegninger som eventuelt kan brukes seinere.
   Jeg kan tenke meg at noen tegninger må forenkles mer, og kanskje teksten også må gjøres om enkelte steder. Og ja... hva med teksten? Hvor skal den stå? Over bildet? Under bildet? Ved siden av tegningen? På en liten lapp som nå? Skal teksten være håndskrevet? Maskinskrevet? Dette er kanskje noe vi kommer fram til i morgen. Eller kanskje ikke.

    Som dere skjønner, så er det mange løse tråder i luften, men i morgen ettermiddag har jeg nok noen av svarene på plass - og jeg kan begynne å jobbe med neste ledd i prosessen.

    Ettersom jeg har tegnet, har det dukket stadig flere streker opp i hodet mitt - så jeg gleder meg virkelig til å se hvor disse tegningene drar meg hen.

    Jeg setter forøvrig utrolig stor pris på alle tilbakemeldinger som folk på Facebook, blogg og Insta har gitt meg. Det varmer og inspirerer meg stort.